Silver bröt i september 2014 ned i en tydlig teknisk formation och genomgick sedan en kapitulationsfas (grafer i länk), ett scenario som påminner om det som utspelades förra gången silverpriset steg tusentals procent, skrev om det här: Viktig historielektion för silverinvesterare

Det finns därför anledning att vara positiv, trots att de flesta är väldigt negativa, som vanligt efter en nedgång mao. I december bottnade silverpriset och har sedan dess rört sig i sidled. Intressant nog lyckades denna botten (i december) tangera den stigande trendlinjen som sträcker sig tillbaka till bullmarknadens start 2003, kanske ett tecken på att botten är inne?

Mer utzoomat ser det ut så här:

Ett annat sätt att dra linjen:

Om detta sätt är korrekt att dra linjen så kan ni se att silverpriset legat och testat stödet senaste månaderna, klicka på bilden för full storlek.